Arve Gunnar Lønnum

Telefon: 918 08 835 / E-post: arve@tankearbeid.no

Fokusområder: Individuell coaching av unge og voksne, foredrag

Utdanning: Cand. mag. , coachutdanning

Arbeidserfaring: Lærer og rådgiver i vgs. Tillitsverv i diverse organisasjoner.

Kjernekompetanse: Åpen og tillitvekkende coaching. Livsmestring. Formidling.

Arve har arbeidet som språklærer og rådgiver i vgs i 40 år. Som rådgiver har han hatt fokus på yrkes- og studievalg og har arbeidet mye med informasjon om utdanning. Han har et helhetlig syn på skole og utdanning som kommer til nytte i foredrag og veiledning.

15 år som sanger og sekretær i Nidarosdomens Guttekor har gitt innsikt og kompetanse i gruppedynamikk, prestasjonsmål og motivasjon. Han har hatt tillitsverv i kunstforening og andre organisasjoner.

Arve ble sertifisert som Inspirerende Coach i 2010 og har arbeidet i eget firma med coaching av skoleelever og privatpersoner og har siden 2011 vært frivillig coach i organisasjonen MOT. Arve er anerkjent som foredragsholder og blir omtalt som en god lytter med evne til å treffe
samtalepartnere med sin ro og personlighet. Han utfordrer på en empatisk måte som kan motivere samtalepartnere til å komme seg videre i livet. Hans personlige utfordringer, blant annet kroniske lidelser hos seg selv og i familien, har styrket hans evner som samtalepartner.

Aktuelle tjenester:

Har arbeidet med mange relevante problemstillinger i forhold til personlig coaching og er en
anerkjent foredragsholder.

Kan tilby tjenester innen:

  • Foredrag
  • Individuell coaching av ungdommer, spesielt innen utdanning.
  • Individuell coaching av voksne